Ens traslladem! Ens ajudes?

DSC_0515 - Copy

Ens fem grans i ja no cabem al local que l’Ajuntament de la Selva ens ha cedit durant tots aquests anys al Casal d’Entitats així que traslladem la seu de CEN a una casa molt més gran a Alcover on podrem treballar més gent i en millors condicions. Es tracta de l’antiga casa del conserge de l’escola, que l’Ajuntament d’Alcover ens lloga a un preu simbòlic. Tot i això, alguns dies també ens podreu trobar al Casal d’Entitats de la Selva del Camp per no afeblir el fort vincle amb aquest municipi. No cal dir que estem eternament agraïts als Ajuntament de la Selva del Camp, tant al partit anterior com a l’actual, i d’Alcover per tot el suport, acollida i bona energia que ens donen.

Aquest diumenge 22 de novembre organitzem una jornada de voluntariat per fer bona part del trasllat, neteja de la nova casa i alguna petita obra. Ens ajudes? Al migdia oferirem un dinar per tots els voluntaris i voluntàries que vingueu a donar-nos (vos) un cop de mà.

Ens aniria molt bé que vingués algun expert en electricitat, fontaneria i pintura per fer alguna petita reparació i valorar si cal fer alguna cosa més. Per fer el trasllat, ens aniria molt bé alguna furgoneta gran.

També ens agradaria buscar un nom emblemàtic a aquesta casa la natura, és a dir, de tots aquells que en formem part i entenem la necessitat imperativa de conservar-la. Tens alguna idea?

I tan si vens com si no, estarem encara més agraïts si pots aportar algun ajut econòmic o de material per condicionar aquesta nova seu de CEN perquè hi ha molta feina a fer. A part de fer alguna petita obra, també ens agradaria pintar, millorar la il·luminació i l’aïllament, necessitem mobles, etc.

Si vens, envia la següent informació fins el divendres 20 a info@assoc-cen.org o per SMS o WhatsApp al número 638 065 248:

-          activitat a la que et vols apuntar i expertesa (si en tens),

-          nom i cognoms dels assistents,

-          any de naixement dels assistents,

-          correu electrònic,

-          telèfon mòbil i

-          població de residència.

T’hi esperem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>