Es busca masover/a a la Selva del Camp (Baix Camp)

D5II_09964

Enviem aquesta oferta de part de la propietat d’una de les nostres finques en custòdia.

S’ofereix una habitació amb dret a cuina, bany, menjador i conreu propi d’horta i animals de corral a canvi d’encarregar-se de cuidar els animals (cavalls, cabres, gallines, etc.), manteniment de l’horta, el bosc, les instal·lacions, etc. de la finca (unes 3 hores diàries aproximadament) respectant els seus criteris ecològics. La finca, de 31 ha, és una combinació de massa forestal i cultiu agrícola ecològic, on es realitzen les tasques amb animals, buscant l’autosuficiència i respectant l’entorn.

A més, la propietat està iniciant una escola de natura (www.medicago.es) que farà les classes presencials a la finca, de manera que la persona podria participar i aprendre a l’escola de forma voluntària, en les tasques i els cursos. Més endavant, existeix la possibilitat de fer un contracte laboral puntual en cas de necessitat en les diverses feines que puguin sorgir a les terres i a l’escola.

No importa sexe ni edat, però s’ha d’estar segur d’aquesta forma de vida, al mig de la muntanya (a 15 minuts del poble) i és molt important tenir ganes d’aprendre, treballar i ser polivalent.

Interessats, poseu-vos en contacte amb la Lídia per mail (lidia@medicago.es) o telèfon (977 84 55 13 o 654 07 06 44).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>