Festa de l’arbre a la Selva del Camp

D5II_02301 copyAquest diumenge 9 de febrer, l’Ajuntament de la Selva del Camp torna a celebrar la festa de l’arbre i aquest any els donem un cop de mà amb l’organització. Serà a partir de les 10 del matí a la riera de la Selva a l’alçada de la Creu Coberta, en direcció al polígon industrial la Drecera. Vigileu perquè al nostre calendari diu que és el dia 16 però s’ha hagut de canviar per qüestions d’agenda.

Ens hem preocupat especialment que es plantin varietats locals d’espècies autòctones. Com que la plantada es fa a la zona de ribera de la riera de la Selva però es vol que també tingui la funció de parc, intentarem donar-li un aspecte d’albereda social, amb una distribució que s’apropi a la tendència natural però que també permeti un us social. Concretament, el pressupost d’aquest any ha donat per 30 àlbers (Populus alba), 12 salzes (Salix alba), 12 freixes (Fraxinus angustifolia) i 6 tamarius (Tamarix gallica i/o Tamarix africana).

L’Ajuntament oferirà un bon esmorzar amb productes de la Selva. A més, per fer-ho encara més divertit, hem preparat alguns jocs eco (econòmics i ecològics) per als més jovenets (també per als que encara ho són d’esperit!), com el ratapatxet caçador, intrusos a la natura, petanca de còdols, taller de libèl·lules i algun altre més.

mapa Festa arbre Selva2014

Encara ens falta algun monitor voluntari. Si algú es vol apuntar, només cal que ens enviï un mail (info@assoc-cen.org) o ens truqui (638 065 248). N’hi hauria prou amb que vingués una o mitja hora abans.

No hi falteu!

Organitza:                                      Col·labora:                            Apadrina la riera de la Selva:

logos Selva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>