Ja tenim els plafons de custòdia!

Aquest matí hem anat a recollir els primers plafons del programa de custòdia fluvial a les Muntanyes de Prades. Estem molt contents perquè això representa un gran pas de cares a consolidar el nostre projecte i donar-li visibilitat. De moment, hem fet 6 petits de 45 x 45 cm, 3 per a la riera de la Selva i 3 pel Glorieta. Els pals fan 3 metres d’alçada, sort que el nostre amic Mikel ens ha deixat la seva furgoneta. Els ajuntaments de la Selva i Alcover s’encarregaran d’instal·lar-los.DSC_0381 Ens els han fet a Geosilva (http://geosilva.com/ca). Bona qualitat, bon preu i sobretot bon tracte.

Encara tenim pendents els plafons del Brugent, que farem quan s’hagin adherit els ajuntaments implicats, i els plafons grans, que farem amb les imatges d’uns pòsters de la col·lecció ecosistemes de Catalunya cap a la primavera de l’any vinent.

A la darrera junta directiva, vam decidir que proposarem als propietaris de finques en custòdia la utilització d’aquest disseny en els plafons per tenir una imatge més consistent. Nosaltres assumirem el cost del disseny i la propietat, el cost material.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>