Actuació de neteja al riu Glorieta

D5II_02341copy Aquest diumenge 11 de maig organitzem una actuació de neteja del tram alt del riu Glorieta (Alcover – Mont-ral, Alt Camp). ECUD_EN_HDAquesta actuació sorgeix de l’acord de cooperació entre l’Ajuntament d’Alcover i l’AMPA de l’escola Mare de Déu del Remei d’Alcover i en aquesta segona edició compta amb la participació i col·laboració de l’Associació per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals, l’Ajuntament de Mont-ral, els ADF i Bombers Voluntaris d’Alcover i de l’ Escola Mare de Déu del Remei. A més, també s’emmarca en European Clean up day que a Catalunya s’impulsa des de l’Agència de Residus de Catalunya (www.arc.cat).  

Els objectius són:

-          Descobrir, apropar i fer sentir seu l’entorn natural immediat als més joves de la Vila.

-          Netejar el camí natural d’Alcover a Mont-ral de les deixalles que la gent incívica ha llençat.

-          Utilitzar l’actuació com a eina de sensibilització dels participants vers el Patrimoni Natural de la Vall del Glorieta.

Hem definit 4 zones:

  1. Font Fresca (Alcover), inici a les 9:30 a la Font Fresca
  2. Mas de Forès (Alcover), inici a les 9:30 a Mas de Forès
  3. Niu de l’Àliga (Mont-ral), inici a les 9:30 a Mas de Forès
  4. Camí del camp de futbol fins el Niu de l’Àliga (Mont-ral), inici a les 10:00 al camp de futbol de Mont-ral

Tenim previst acabar cap a les 12:30.

L’Ajuntament obsequiarà els alumnes participants amb una entrada a la piscina municipal, una hora de pista de pàdel o quatre entrades per a l’itinerari teatral “Túnel del Temps” de la Fira de Bandolers.

A més, L’AMPA farà una donació dels 300 euros obtinguts a l’escola pel seu ús en la reutilització de llibres.

Les inscripcions s’han de fer abans del 5 de maig a les bústies de l’AMPA o, molt millor, a: https://docs.google.com/forms/d/1DHaiiUzb23rS_7CwqqZCvt52U_55MqmOPfKXCDUMbms/viewform

La gent que surti des de Mont-ral que no tingui fills a l’escola es pot inscriure a: info@assoc-cen.org

No en farem gaire difusió perquè només amb les famílies de l’escola ja serem molta gent, possiblement entre 100 i 150 persones.

Aquesta actuació també s’emmarca en el programa de custòdia fluvial a les Muntanyes de Prades, que durant el període 2013 – 2014 té el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat.

logos dif EOCA copy

 

 

 

 

 

 

logo_cen

 

 

 

logo DTS_h100

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>