Algú s’apunta a caçar crancs americans?

El proper dimecres 30 d’abril tornem a convocar el voluntariat per anar a caçar crancs al riu Glorieta amb l’objectiu de protegir les fantàstiques poblacions de cranc de riu ibèric que tenim a la capçalera. Quedarem a les 8 de la nit i segurament s’allargarà fins la mitja nit. Com que a la nit encara refresca, ens haurem de posar vadejadores (botes d’aigua altes fins el pit) i guants llargs.

No ens queden gaires vadejadores lliures, de manera que si algú vol venir ens ho ha de comunicar el més aviat possible a info@assoc-cen.org.

D5II_05887copy

2 pensaments sobre “Algú s’apunta a caçar crancs americans?

  1. Una bona iniciativa i una manera diferent de passar el vespre i redescobrir el Glorieta de nit! No us ho perdeu si en teniu la oportunitat!

  2. Aquesta vegada hi vam anar la Mika, l’Adam, el Pep, la Gwen i jo. Entre tots, vam capturar 283 crancs americans, més que cap altra vegada possiblement perquè l’aigua comença a escalfar-se i estan més actius. Sembla que cada vegada són més petits i, per tant, estem disminuint la seva capacitat de reproducció. La Mika va aconseguir el rècord absolut de captures (90 crancs), el Pep va caçar el cranc més gran que hem trobat fins ara (129 mm) i jo em vaig haver de confirmar amb el cranc més petit de la jornada (30 mm).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>