Conferència. Reptes de la custòdia fluvial al riu Glorieta

Dia i hora: 29 de novembre de 2013 a les 19:30 h
Lloc: espai Anton Català (Museu d’Alcover)
A càrrec de: Dr. Jesús Ortiz, president de l’associació CEN

Riu avall d’Alcover, el riu Glorieta es troba sec o té una qualitat molt dolenta però a la capçalera esdevé un dels rius més emblemàtics del nostre territori. La qualitat de l’aigua és molt bona, la vegetació de ribera es troba ben constituïda i la biodiversitat és molt elevada i amb espècies amenaçades com el cranc de riu ibèric, el barb cua-roig, la merla d’aigua, el blauet, la salamandra i la reineta, entre d’altres. Tot i això, durant les darreres dècades han aparegut diverses alteracions que amenacen greument l’estat de conservació d’aquest ecosistema tan important i alhora tan fràgil.
La signatura dels acords de custòdia foto01fluvial amb els ajuntaments d’Alcover i Mont-ral en el marc del programa de custòdia fluvial a les Muntanyes de Prades neixen amb el repte de fer front a aquestes alteracions i garantir la conservació del riu Glorieta per tal que puguem continuar gaudint-ne durant molt de temps.

Més informació: www.assoc-cen.org i www.museualcover.cat

logo_cen         museu_alcover

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>