Darreres revisions del llibre del Francolí

IMG3_10342 copy  Acabem d’entregar les darreres revisions del llibre “La vida al riu Francolí. Els humans i els sistemes aquàtics” al Servei de Publicacions de la Universitat Rovira i Virgili, encarregat de l’edició. Al final seran unes 400 pàgines en A4 i més de 400 imatges, entre fotografies, mapes, il·lustracions, esquemes i gràfics.

En qüestió de poques setmanes el podreu descarregar en versió pdf de manera gratuïta o bé comprar-lo en versió paper a la URV. Teniu més informació al nostre web (http://www.assoc-cen.org/fitxa_projectes.php?id_proj=10).

Després de tant d’esforç, ja tenim unes ganes terribles de tenir-lo a les mans!

pròleg llibre Francolí  copyDes d’un bon inici, la nostra voluntat ha estat que el llibre sigui d’accés lliure i gratuït per tal d’assolir els objectius d’ampliar el coneixement del públic general sobre el riu Francolí i els altres sistemes aquàtics d’aquesta conca i de contribuir, així, a la seva millora i conservació.

Fins el moment, el balanç pressupostari del llibre és negatiu, de manera que encara podem afegir algun col·laborador fins que finalitzi la maquetació. Per tot plegat, tots aquells (empreses, administracions, particulars, etc.) que estigueu interessats en fer alguna donació aprofitant aquesta oportunitat per promocionar-vos, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres i us donarem informació més detallada.  Ens podeu enviar un correu electrònic a info@assoc-cen.org o bé trucar-nos al 638 065 248.

Aquest és l’índex final:

1. L’aigua, la vida i el Francolímde_4

2. La conca hidrogràfica del riu Francolí

2.1. Clima

2.2. Relleu

2.3. Geologia i sòls

2.4. Població

2.5. Vegetació i usos del sòl

2.6. Hidrologia

2.7. Biodiversitat

3. Els humans i els sistemes aquàtics de la conca del Francolí

3.1. Béns i serveis ecosistèmics

3.2. Estat dels sistemes aquàtics

3.3 Mesures de conservació

URV_logo_1

 

 

Amb el suport de:

Logotipo_Repsol_210312

Amb la col·laboració de:

Grup TMBC

Grupo OX-CTA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>