Els secrets del riu Francolí + fira ecoReus

Francoli - low

Aquest cap de setmana CEN tindrà un estand a l’entrada de l’ecoReus, la fira d’ecologia, sostenibilitat i salut natural. Podeu aprofitar per xerrar una mica amb nosaltres, agafar algun díptic, aconseguir un pòster del Glorieta, un llibre del Francolí del Ferran Aguilar, fer un donatiu, fer-vos socis…

Si ets soci o voluntari habitual de CEN i t’agradaria donar-nos un cop de mà en l’atenció al públic, només cal que enviïs un correu a info@assoc-cen.org.

Allà també hi trobareu més de 50 expositors, espai Show Cooking, Biobar, Menú i menjar ecològic, zona d’esbarjo, zona d’activitats per a nens i nenes, tallers, taules rodones, tast i molta, molta ecologia.

CEN també farà la conferència titulada “Els secrets del riu Francolí” gràcies al suport del Consorci d’Aigües de Tarragona. Serà el diumenge 29 a les 18:00 h a la sala B.

CAT_logo

Recordeu:

Preu: 2 €, gratuït per als menors de 12 anys i els majors de 65 anys

Lloc: Fira de Reus, Av. Bellisens 40, Reus

Horari: divendres 27 de 17 a 20 h i dissabte 28 i diumenge 29 de 10 a 21 h

Més informació: ecoreus.blogspot.com.es

Organitza: Associació TerraVitae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>